Kaartjes RKC Waalwijk

Na FC-Utrecht heeft ook eredivisie club RKC-Waalwijk kaartjes beschikbaar gesteld tegen Fortuna Sittard op 03-05-2020. Dit zijn speciale kaarten want is de laatst thuiswedstrijd van het seizoen en misschien wel de ontknoping in promotie degradatie. Zodra de kaartjes binnen zijn zullen we deze in de webshop plaatsen.

2 x Kaartje voor wedstrijd RKC-Waalwijk -Fortuna Sittard voor vak HH
op 03-05-2020 om 14:30

Parkeren:
Je kunt kosteloos parkeren rondom het Mandemakers Stadion. In de wijken of bij de diverse sportvereningen. Een RKC-parkeerkaart kopen is niet mogelijk

Betalen in het stadion – catering
In het stadion wordt gewerkt met een cashless systeem. Betaalpassen kunnen per pin aangeschaft worden bij de cateringpunten in het stadion of het supporterscafé. De betaalpas kan na afloop weer ingeleverd worden, het eventuele saldo krijg je dan retour.

Fanshop & Webshop
Helemaal goed voorbereid het stadion betreden? Neem dan eens een kijkje in onze Fanshop (gevestigd naast het supporterscafé / onder vak EE) of in onze webshop https://fanshop.rkcwaalwijk.nl/

Facebook Reactie(s)