6 juni 2020

Livestream ISS

De ISS draait  in een baan om de aarde, en bestaat uit verschillende onderdelen die door verschillende landen zijn gebouwd, bemand en bekostigd. Op 20 november 1998 werd de eerste module gelanceerd. Sinds 2 november 2000 is het station permanent bewoond.

Meer informatie over het Internationaal ruimtestation.

Live beelden

NASA-astronauten aan het werk! 24/7 je kan hier kijken naar een Live Views vanuit het International Space Station, de aarde gezien vanaf verschillende camera’s aan boord van het International Space Station.

Wil je hem een keer overzien vliegen dan moet je geluk hebben. De ISS is zichtbaar door de reflectie van het zonlicht net zoals de maan. Maar is alleen zichtbaar bij ochtendschemering of avondschemering, en echt helder weer. Op de website ‘Spot the station’  kan je een overzicht genereren met informatie wanneer het ruimtestation aan de hemel zichtbaar is.

Camera 1

Camera 2 (HD)

Facebook Reactie(s)