Microsoft Team FAQ

Veel van ons werken nu thuis en vergaderen of volgen onderwijs via Microsoft team. Ik heb hier een levende FAQ welke steeds verder word geüpdatet en uitgebreid.

Hoe en wat met team

Klik op de plaats waar het aantal deelnemers staat boven in je scherm en vervolgens op de naam van de persoon die u wilt verwijderen. Selecteer de X en bevestig dat u de deelnemer uit de chat wilt verwijderen. Een update in de chat zal iedereen informeren dat je de persoon hebt verwijderd.
Als u een privébericht wilt verzenden, klikt u eerst op Nieuwe chat boven aan de app om een nieuw gesprek te starten. Typ de naam of email adres van de persoon of personen met wie je wilt chatten in het veld Aan. Stel vervolgens uw bericht samen en klik op Verzenden. Wilt u iemand toevoegen aan een chat welke al bekend is bij u Klik gewoon op Personen toevoegen in de rechterbovenhoek van de chat.
Ga naar de teamnaam, klik op Meer opties > Leden toevoegen voer het e-mailadres van de gast in. Gasten hebben een geldig e-mailadres nodig. Als u een fout 'U bent niet geautoriseerd' ontvangt terwijl u een gast probeert toe te voegen, staat uw organisatie geen gasten toe. Neem contact op met uw IT-beheerder voor meer informatie.
Als u een chatbericht wilt verwijderen, houdt u het bericht ingedrukt en selecteert u de optie Verwijderen. Als u een bericht in een kanaal wilt verwijderen, tikt u op Meer opties en selecteert u de optie Verwijderen.
Facebook Reactie(s)