2020 – Heukelum actief knapt rietput op

  2000 - heden

met behulp van vrijwilligers nieuw meubilair bij de zwemplaats van de Rietput geplaatst. Er is nu gesnoeid, ganzennetten geplaatst, bruggetje verwijderd en een dam met duiker geplaatst , waardoor blauwalg wordt voorkomen en er is vervolgens een nieuw toegangshek geplaatst, ook zijn er eieren zijn geschud om ganzen overlast te voorkomen .

We hebben een dame, die gedurende de zomermaanden het gerepareerde toilet gebouw schoonhoudt. Alleen moet er nog wat vers zand over het bestaande strandje verdeeld worden. De netten die de ganzen van strand moeten houden zijn dit keer geplaatst met een slot erop ! in het midden kun u de netten open maken om te kunnen zwemmen. Graag na gebruik weer sluiten .In de zomermaanden zullen we dit structureel regelen .Neem een keer bij een wandeling een kijkje zodat ook de mensen die daar veel komen het gevoel hebben dat ze niet alleen

Een reactie plaatsen