De Saga van de Verloren Supporter

3
0

Het is een jaar geleden dat we voor het laatst het vertrouwde gezicht van Jordy op de tribune zagen. Een jaar zonder zijn hartstochtelijke aanmoedigingen, zonder zijn onvermoeibare geest. Een jaar zonder Jordy.

We hebben allemaal onze theorieën. Heeft hij een stadionverbod? Is hij in de ban van een nieuwe liefde die niet van voetbal houdt? Of is het gewoon een kwestie van geld? We weten het niet. Maar één ding is zeker: het stadion is niet hetzelfde zonder Jordy.

We hebben actie nodig. We moeten een manier vinden om Jordy terug naar het stadion te krijgen. Misschien een crowdfunding campagne voor een seizoenkaart? Of misschien een smeekbede aan zijn mogelijke nieuwe liefde om hem zijn voetbal terug te geven? De mogelijkheden zijn eindeloos.

En dan zijn er de geruchten. Een nieuwe seizoenkaarthouder op rij 17, vak L. Zou het Jordy kunnen zijn? Is hij stiekem teruggekeerd naar zijn geliefde tribune, klaar om weer deel uit te maken van de actie? We kunnen alleen maar hopen.

En als de grootaandeelhouder van FC Utrecht dit hoort, kunnen de grote aankopen niet uitblijven. Met Jordy terug op de tribune, is het tijd voor een topseizoen. Misschien zien we zelfs Bianca weer een keer plaatsnemen.

Dus laten we durven dromen, zoals onze oude sponsor AMEV ons leerde. Laten we dromen van een stadion gevuld met de echo van Jordy’s aanmoedigingen, van een team geïnspireerd door de terugkeer van hun trouwste fan. Laten we dromen van een jaar mét Jordy. Want zonder hem, is het gewoon niet hetzelfde.