Het Logo van de Warme Worsten: Een Knipoog naar Utrechtse Tradities

Jaren geleden werd het logo van de Warme Worsten Club ontworpen, en het is sindsdien een herkenbaar symbool geworden voor deze groep supporters. Het logo heeft de vorm van een halve warme Hema-worst, compleet met handen waar van eentje de u vormt. U van Utrecht, een teken dat supporters en inwoners van de stad vaak maken. Het is een gebaar van trots en verbondenheid.

Maar waarom in hemelsnaam een worst, vraag je je misschien af?

Wel, voor de Utrechtse supporters is dit geen gewone worst. Het is een knipoog naar een lokale traditie. Want als je een Utrecht-supporter vraagt om een warme worst, dan zullen ze met een glimlach zeggen: “Ja, die kennen we wel! heb je ook een magnum” De warme worst is namelijk een begrip in het stadion welke verkocht worden uit een emmer op de tribune

Dus daar heb je het: een logo dat meer is dan alleen een afbeelding. Het is een stukje Utrechtse cultuur, een knipoog naar de warme worsten die we allemaal kennen en waarderen. Want of het nu op de tribunes is of in de derde helft, de Warme Worsten Club is altijd een beetje warmer met die vertrouwde worst in gedachten.