Na het voetbalseizoen: Er is nog genoeg te doen

Het voetbalseizoen is bijna ten einde, maar dat betekent niet dat de sportwereld stil staat. Helaas hebben we geen kaarten kunnen bemachtigen voor het EK 2024 in Duitsland. Dit zal natuurlijk een groot gemis zijn op de tribune, maar op afstand kunnen we ook supporteren. Wie weet gaan we gewoon sfeer proeven in Dortmund, bijvoorbeeld in de stad.

Naast voetbal zijn er ook nog de Olympische Spelen, dus er is genoeg om over te schrijven en terug te kijken, ook al zijn we er niet bij. Ook deze zomer kunt u gewoon onze blogs blijven lezen.

Er zijn nu nog een aantal wedstrijden te gaan. De kampioen is al bekend, heel knap van PSV. Jammer genoeg heeft het beleid bij Vitesse ze nog even 18 punten min opgeleverd en degradeert de club dit jaar. Het trieste is dat van de 100 mensen die daar in dienst zijn, de helft gewoon op straat staat. Dit zijn wel de mensen van de club en niet die passanten in een bestuur die hoop geld verdienen en de boel naar de knoppen helpen.

Ondanks dat we geen fan zijn van Vitesse, gunnen we de supporters en de mensen die vrijwillig of betaald op de achtergrond de club maken dit niet. Laten we hopen dat de club zich kan herstellen en sterker terug kan komen.

Dus blijf ons volgen voor meer updates en inzichten in de wereld van sport. Er is altijd iets om over te praten, te analyseren en te vieren. Tot de volgende keer!

En speciaal voor deze periode hebben we ons logo aangepast naar UUUURanje