Een onvergetelijke voetbalavond in Dortmund

Het was het jaar 2019 toen we een onvergetelijke reis maakten naar de bruisende stad Dortmund voor een spannende wedstrijd in de Duitse beker tussen Borussia Dortmund en Union Berlin. Onze reis begon vroeg in de ochtend, vvoor de wedstrijd die later op de dag zou plaatsvinden. De spanning was voelbaar, niet alleen bij ons, maar ook bij de 12.000 supporters van Union Berlin die de reis hadden gemaakt om hun team te steunen.

Bij aankomst in het stadion werden we begroet door een zee van kleuren, geluiden en emoties. De supporters van Union Berlin hadden er duidelijk zin in en maakten er een groot voetbalfeest van. Het was een indrukwekkend gezicht, de supporters zongen uit volle borst en zwaaiden met hun rode sjaals

Het vuurwerk

Maar het hoogtepunt van de avond was zonder twijfel het vuurwerk na de rust. Terwijl de spelers zich op het veld voorbereidden op de tweede helft, was daar een pyro actie van de uit supporters.

Ons bezoek aan de wedstrijd tussen Borussia Dortmund en Union Berlin was een ervaring om nooit te vergeten de thuis ploeg won , maar de uitploeg bracht de meeste sfeer. Van de reis naar Dortmund, de sfeer in het stadion, het vuurwerk tot de wedstrijd zelf, het was een avond vol onvergetelijke momenten. Het was een herinnering aan de pure vreugde en opwinding die voetbal kan brengen, en een herinnering die ik altijd zal koesteren.